O nama

  • stručnost

  • odgovornost

  • posvećenost

  • savesnost

  • pravna sigurnost

 

 

 

GREEN DOOR PROPERTIES doo je kuća koja se bavi prometom i zakupom nekretnina na području Beograda. Nalazimo se nedaleko od Terazija – u istorijskoj Balkanskoj ulici, koja je simbol pristizanja generacija budućih umetnika i intelektualaca koji su svojim delovanjem oplemenili ovaj grad. Upisani smo u Registar posrednika pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine, pod rednim brojem 1006.

 

 

U poslu smo stvaranja zadovoljnih klijenata (i prijatelja) za budućnost. Pronašli smo svoje mesto na konkurentnom tržištu pružalaca usluga posredovanja u oblasti nekretnina. Ne bavimo se “hitnim” i neproverenim transakcijama, jer bavljenje nekretninama zahteva posvećenost i strpljenje. Radimo pažljivo, kako bismo zadovoljili vaše kratkoročne i dugoročne ciljeve u vezi sa nekretninama. Profesionalan i ozbiljan pristup je naša obaveza, čime smo izgradili solidnu bazu klijenata.

 

 

Ponosni smo na svoje višegodišnje iskustvo u oblasti advokature, koje nam je od neprocenjive važnosti za pravilno sagledavanje svake konkretne situacije i potencijalnih opasnosti složenih kupoprodajnih poslova. Znanja i veštine koje kao licencirani posrednici posedujemo su multidisciplinarna i zvanično potvrđena stručnim ispitom iz oblasti prava, ekonomije i finansija, marketinga, upravljanja nepokretnostima, planiranja i izgradnje. Naša želja i potreba je neprestano profesionalno usavršavanje iz oblasti nekretnina. Za savetnike imamo inženjere različitih struka.

 

 

Naše angažovanje se ne okončava zaključenjem ugovora. Lično smo uključeni u svaku fazu postupka, od našeg prvog sastanka do regulisanja poreskih obaveza i uknjižbe. Možete biti sigurni u našu stručnu pomoć, naše savete i poznavanje prilika na tržištu. Dostupni smo uvek kada vam zatrebamo, kako bismo osigurali da se vaša transakcija kreće u dobrom pravcu. 

 

 

Naše privredno društvo poseduje Sertifikat “Firma od poverenja” za 2019. godinu, 2020. godinu, 2021. godinu i 2022. godinu, kao pokazatelj poslovnosti i visokog nivoa pružanja usluga.

 

 

Naposletku, mada vam to neće biti potrebno, dobro je znati da su svi naši klijenti osigurani, jer GREEN DOOR PROPERTIES doo ima zaključen Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koja bi mogla da nastane za nalogodavca usled neispunjenja ugovornih obaveza preuzetih Ugovorom o posredovanju (Polisa osiguranja br. 30000035886 od 20.07.2023. “Milenijum osiguranje ado”).

 

 

Ukratko, u nas možete imati poverenje. Uštedećemo vam dragoceno vreme i olakšati donošenje važnih životnih odluka.

Radujemo se vašem pozivu!

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms