• stručnost
  • odgovornost
  • posvećenost
  • savesnost
  • pravna sigurnost

 

GREEN DOOR PROPERTIES doo je kuća koja se bavi prometom i zakupom nekretnina na području Beograda. Nalazimo se nedaleko od Terazija – u istorijskoj ulici, koja je simbol grada. Upisani smo u Registar posrednika pri Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, pod rednim brojem 1006.

U poslu smo stvaranja zadovoljnih klijenata (i prijatelja) za budućnost. Ne bavimo se “hitnim” i neproverenim transakcijama. Radimo pažljivo, kako bismo zadovoljili vaše kratkoročne i dugoročne ciljeve u vezi sa nekretninama.

 

Ponosni smo na naše višegodišnje iskustvo u oblasti advokature, koje nam je od neprocenjive važnosti za pravilno sagledavanje svake konkretne situacije i potencijalnih opasnosti složenih kupoprodajnih poslova. Znanja i veštine koje kao licencirani posrednici posedujemo su multidisciplinarna i zvanično potvrđena stručnim ispitom iz oblasti prava, ekonomije i finansija, marketinga, upravljanja nepokretnostima, planiranja i izgradnje.

Naše angažovanje se ne okončava zaključenjem ugovora. Lično smo uključeni u svaku fazu postupka, od našeg prvog sastanka do regulisanja poreskih obaveza i uknjižbe. Možete biti sigurni u našu stručnu pomoć, naše savete i poznavanje prilika na tržištu. Dostupni smo uvek kada vam zatrebamo, kako bismo osigurali da se vaša transakcija kreće u dobrom pravcu.

Naše privredno društvo poseduje sertifikat “Firma od poverenja” za 2019.  i 2020. godinu, kao pokazatelj poslovnosti i visokog nivoa pružanja usluga.

Naposletku, mada vam to neće biti potrebno, dobro je znati da su svi naši klijenti osigurani, jer GREEN DOOR PROPERTIES doo ima zaključen Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koja bi mogla da nastane za nalogodavca usled neispunjenja ugovornih obaveza preuzetih Ugovorom o posredovanju (Polisa osiguranja br. 30000019011 od 09.07.2020. “Milenijum osiguranje ado”).

Ukratko, u nas možete imati poverenje. Uštedećemo vam dragoceno vreme i olakšati donošenje važnih životnih odluka.

 

Radujemo se vašem pozivu!