Usluge

Privredno društvo za poslovanje nekretninama GREEN DOOR PROPERTIES doo želi da uvede drugačiji pristup u poslovanju u oblasti nekretnina. Ne vidimo sebe samo kao agente za nekretnine, već i kao savetnike. Pomažemo klijentima da kupe, prodaju ili rentiraju nekretnine, ali i da kreiraju dugoročnu strategiju. Naš tim je mali, ali odabran. Prava smo kombinacija entuzijazma i iskustva u radu sa nekretninama i u advokaturi, kako bismo tržištu nekretnina ponudili kvalitetnu uslugu.

Ne oklevajte da nas kontaktirate ukoliko imate nejasnoća u vezi nekretnina. Bilo da ste kupac, prodavac, vlasnik ili zakupac – očekujte našu punu pažnju.

 

Naše usluge, između ostalog, obuhvataju:

  • pravnu pomoć u toku celog postupka,
  • procenu i prezentaciju nepokretnosti,
  • vođenje pregovora,
  • proveru dokumentacije,
  • sastavljanje Ugovora i svih pratećih pravnih akata,
  • organizaciju primopredaje,
  • korespondenciju i papirologiju,
  • besplatne konsultacije,
  • ostale radnje u cilju realizacije posla.

 

 

Za kupce

 

Rešavanje stambenog pitanja je srećan događaj, ali istovremeno predstavlja i veliki stres. Kupci nekretnina zahtevaju pravovremene i potpune informacije.

 

Neinformisanost vodi u pogrešne poteze. Niko ne želi da gubi svoje vreme razgledajući nepokretnosti koje ne odgovaraju opisu i karakteristikama navedenim u oglasu. Ako ste zainteresovani za kupovinu, postupite odgovorno prema svojoj porodici i sebi – obratite se stručnjacima iz oblasti prava i prometa nepokretnosti. Odabraćemo stanove ili kuće koji najviše odgovaraju vašim željama i mogućnostima, uz pružanje niza korisnih informacija. Odvojićemo vreme da upoznamo vas i vaše potrebe, kako biste pronašli susedstvo i kutak koji odgovara vašem načinu života i vašoj ličnosti. Potrudićemo se da za vaš novac dobijete najbolje.

 

Sigurna realizacija posla je prioritet. U našoj ponudi su nekretnine čije je vlasništvo jasno utvrđeno i nesporno. Saradnja koju imamo sa svojim kolegama iz sveta nekretnina često može biti presudna.

 

Značajne odluke ne donose se naprečac. Budite strpljivi, ali odlučni kada pronađemo pravu nekretninu. Izbegnite nesnalaženje u propisima i uštedite vreme koje biste posvetili svim neophodnim proverama. Angažovanjem stručne pomoći štitite svoje interese. Pomoći ćemo vam ne samo oko odabira nekretnine, već i proveriti da li postoje nerešeni imovinsko-pravni odnosi između prethodnih vlasnika, da li postoje tereti na nekretnini ili druge prepreke za realizaciju posla.

 

 

Za prodavce

 

Prodavci nekretnina žele da svoj dom ili poslovni prostor predstave u najboljem svetlu. Da o njihovoj ponudi bude obavešteno što je moguće više potencijalnih kupaca. Sugerisaćemo vam kako da uz minimalne troškove pripremite nekretninu za pokazivanje. Doprinećemo postizanju više cene u kraćem roku. Naša uloga može biti presudna u opredeljivanju kupca za konkretnu nekretninu. Oglašavanje vršimo u raznovrsnim sredstvima informisanja.

 

Postupak prodaje nepokretnosti ne mora biti pun dilema i neizvesnosti. Ako nudite stan ili kuću na prodaju, precizno ćemo selektirati ozbiljne interesente. Razgovaramo o svakoj pojedinačnoj nepokretnoj imovini, kako bismo mogli da ponudimo najbolji marketinški plan. Vršimo objektivnu procenu tržišne vrednosti nepokretnosti, koja će zadovoljiti obe ugovorne strane. Uredićemo dokumentaciju i tako olakšati put do prodaje nepokretnosti.

 

 

Za zakupodavce

 

Posedovanje nekretnine za rentiranje predstavlja ulaganje za budućnost. U pitanju je investicija, jer želite najbolji mogući povraćaj uloženih sredstava. Uz našu pomoć, pronaćićete pouzdanog zakupca.

 

 

Za zakupce

 

Dok se ne odlučite za kupovinu, pronaćićemo nekretninu koja zadovoljava vaše kratkoročne ili dugoročne stambene ili poslovne potrebe. Definisaćemo precizno sve elemente zakupnog odnosa.

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms