Privredno društvo za poslovanje nekretninama GREEN DOOR PROPERTIES doo želi da uvede drugačiji pristup u poslovanju u oblasti nekretnina. Naš tim je mali, ali odabran. Prava smo kombinacija entuzijazma i iskustva u radu sa nekretninama i u advokaturi, kako bismo tržištu nekretnina ponudili kvalitetnu uslugu. Bilo da ste kupac, prodavac, vlasnik ili zakupac – očekujte našu punu pažnju.

 

Za kupce

Rešavanje stambenog pitanja je srećan događaj, ali istovremeno predstavlja i veliki stres. Kupci nekretnina zahtevaju pravovremene i potpune informacije. Neinformisanost vodi u pogrešne poteze. Niko ne želi da gubi svoje vreme razgledajući nepokretnosti koje ne odgovaraju opisu i karakteristikama navedenim u oglasu. Ako ste zainteresovani za kupovinu, postupite odgovorno prema svojoj porodici i sebi – obratite se stručnjacima iz oblasti prava i prometa nepokretnosti. Odabraćemo stanove ili kuće koji najviše odgovaraju vašim željama i mogućnostima, uz pružanje niza korisnih informacija. Odvojićemo vreme da upoznamo vas i vaše potrebe, kako biste pronašli susedstvo i kutak koji odgovara vašem načinu života i vašoj ličnosti. Potrudićemo se da za vaš novac dobijete najbolje.

Sigurna realizacija posla je prioritet. U našoj ponudi su nekretnine čije je vlasništvo jasno utvrđeno i nesporno. Značajne odluke ne donose se naprečac. Izbegnite nesnalaženje u propisima i uštedite vreme koje biste posvetili svim neophodnim proverama. Angažovanjem stručne pomoći štitite svoje interese.

 

Za prodavce

Prodavci nekretnina žele da svoj dom ili poslovni prostor predstave u najboljem svetlu. Da o njihovoj ponudi bude obavešteno što je moguće više potencijalnih kupaca. Doprinećemo postizanju više cene u kraćem roku. Naša uloga može biti presudna u opredeljivanju kupca za konkretnu nekretninu. Oglašavanje vršimo u raznovrsnim sredstvima informisanja.

Postupak prodaje nepokretnosti ne mora biti pun dilema i neizvesnosti. Ako nudite stan ili kuću na prodaju, precizno ćemo selektirati ozbiljne interesente. Razgovaramo o svakoj pojedinačnoj nepokretnoj imovini, kako bismo mogli da ponudimo najbolji marketinški plan. Vršimo objektivnu procenu tržišne vrednosti nepokretnosti, koja će zadovoljiti obe ugovorne strane. Uredićemo dokumentaciju i tako olakšati put do prodaje nepokretnosti.

 

Za zakupodavce

Posedovanje nekretnine za rentiranje predstavlja ulaganje za budućnost. U pitanju je investicija, jer želite najbolji mogući povraćaj uloženih sredstava. Uz našu pomoć, pronaćićete pouzdanog zakupca.