Razlozi za kupovinu dupleksa

 

 

Brojni su vlasnici dupleksa koji svoje stanove ne bi menjali za “klasične” stanove ni po koju cenu. Svako ko je određeni period svog života proveo živeći u dupleksu reći će vam da tako koncipiran stan nudi razne prednosti:

 

Prostor

  • Dupleks stanovi obično pružaju više životnog prostora u poređenju sa tradicionalnim stanovima. Mnogi taj osećaj prostranosti porede sa onim kakav imaju vlasnici spratnih kuća.

 

Privatnost

  • Dvospratni raspored, najčešće sa spavaćim sobama koje se nalaze na spratu iznad dnevnih zona, omogućava privatnost, što ih čini idealnim za višečlane porodice ili cimere.

 

Fleksibilnost

  • Dvospratni raspored dupleks stana nudi fleksibilnost u pogledu osmišljavanja enterijera i korišćenja prostorija. Možete predvideti radni prostor, prostor za rekreaciju, dečju igru ili sobu za goste, u zavisnosti od vaših potreba.

 

Posebnost

  • Dupleks stanovi često se ističu atraktivnim dizajnom i posebnim šarmom, jer imaju unutrašnje stepenište, kosine, velike prozore na oba sprata (ili krovne prozore), često više od jedne terase sa panoramskim pogledom, a da pritom ne gubite na privatnosti jer se uglavnom nalaze na najvišim etažama.

 

Isplativost

  • Dupleksi su obično povoljniji uzimajući u obzir cenu po kvadratnom metru. Prave ravnotežu između raspoloživog prostora i cene, što ih čini odličnim izborom.

 

Investicija

  • Dupleksi obično dobro održavaju svoju vrednost na duži rok (i pored amortizacije), tako da je potencijalna preprodaja olakšana.

 

Lokacija

  • Dupleks stanovi su dostupni u centralnim delovima grada, ali i udaljenijim naseljima. Ovo vam omogućava da izaberete lokaciju koja odgovara vašem životnom stilu, bilo da više volite užurbani centar grada ili mirnije okruženje.

 

 

 

Napomena: Ovaj članak, stavovi i/ili preporuke koje sadrži, su isključivo u informativne svrhe. Tekstovi sadržani u Blogu ne treba da se tumače kao pravni, poslovni, investicioni, poreski ili slični saveti. Autori neće biti odgovorni ni na koji način za bilo kakvu eventualnu štetu koju je pretrpelo lice kao rezultat primene sadržaja u ovim člancima ili odluke donete na osnovu sadržaja članaka.

Nenad Pavlovic

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms